Binaire opties

Een binaire optie is in feite een optie welke is afgeleid van een product. Hierbij staat een optie voor het kort in reservering nemen van iets. De opties worden binair genoemd omdat het woord binair betekend dat er slechts twee uitkomsten zijn. In het geval van een binaire optie is dit winst of verlies. Het doel van het nemen van binaire opties is om te voorspellen of de marktprijs van een bepaald product omhoog of omlaag zal gaan. Voordat de binaire optie kan worden gezet wordt er een vast rendement opgesteld door de desbetreffende organisatie. Deze organisaties worden brokers genoemd. Binaire opties zijn vaak contracten met een korte looptijd. De looptijd van een binaire optie heet de expiry time. Deze kan al vanaf 60 seconden voorkomen.

Handel in binaire opties

Er zijn veel verschillende soorten binaire opties, echter werken deze wel allemaal op dezelfde manier. Zo is al uitgelegd dat binair voor winst of verlies staat. De uitkomsten van binaire opties is dus winst of verlies, gelijk eindigen is uitgesloten. Een voorbeeld van handel in binaire opties is als volgt: De belegger heeft contact met de broker welke de binaire opties aanbied. Hierbij maken deze een afspraak waarbij de belegger een indicatie van de koers van een bepaald product over een bepaalde tijdsperiode geeft. Wanneer aan het eind van de periode de belegger een correcte voorspelling had wint deze de eigen inzet plus het rendement terug. Wanneer de belegger geen juiste voorspelling heeft verliest deze zijn volledige inleg.

Waarom gebruik maken van binaire opties

Er zitten enkele voordelen aan het nemen van binaire opties. Het eerste voordeel is dat binaire opties op de online markt draaien en enorm gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Hierdoor is het zelfs voor de onervaren belegger mogelijk om binaire opties te nemen.  Daarnaast is het rendement, ookwel het winstpercentage genoemd, welke wordt gegeven op de inleg erg hoog. Zo kunnen deze percentages oplopen tot 85%. Hoewel deze percentages als muziek in de oren klinken kan niet iedereen er zo gemakkelijk geld mee verdienen. De daadwerkelijke sleutel tot succes is door gebruik te maken van als eerst ervaring en door eigen strategieën te ontwikkelen. Naast eigen strategieën zijn er veel verschillende strategieën waar gebruik van kunnen worden gemaakt door zowel ervaren als onervaren beleggers.

Zulu trade

Vele traders vinden het traden bij Zulu aantrekkelijk. Dat komt door er gemak

>>Meer Informatie
Beleggen in grondstoffen

De afgelopen jaren is het beleggen in grondstoffen steeds populairder geworde

>>Meer Informatie
Rendement van turbo's

Het beleggen van turbo's brengt zeker voordelen met zich mee, maar is het

>>Meer Informatie