Etoro

Etoro is een van de bekendste Forex brokers. Dit komt door de ongelofelijke hefboom criteria die zij hanteren. De criteria start al bij hefbomen met een verhouding van 1:5, en kunnen oplopen tot  1:400. Bij Etoro kan al gehandeld worden met €50,-. Vandaar dat de markt ook voor beginnende beleggers financieel goed te bereiken is. Op de site zelf is een eenvoudig beeld geschept die voor  iedereen goed te begrijpen is. Dit is tevens het doel wat Etoro probeert te behalen. Zij willen de markt voor iedereen toegankelijk maken, dus ook voor de beginnende traders.

Waarom Etoro?

Het communicatiesysteem waarvan Etoro gebruik van maakt is door vele traders als enorm gebruiksvriendelijk beoordeeld. U vind hier gemakkelijk trades die voor u interessant zijn. Bent u nieuwsgierig hoe het systeem in elkaar zit, dan kunt u gratis gebruik maken van een demo account.  U kunt vervolgens kijken of het traden wellicht iets is voor u.  Wat ook een groot voordeel is, is dat Etoro gebruikt maakt van lage spreads waardoor de winst hierdoor automatisch groter wordt. Om u te helpen tijdens het traden biedt Etoro u een persoonlijke coach aan die u alle hulp kan bieden die u nodig heeft.

Gesprekken voeren met andere traders

Op de site van Etoro heeft u de mogelijkheid om andere webtraders te volgen. Door ervaringen van andere traden leert u namelijk zelf ook veel. Buiten het volgen van de andere traders kunt ook met ze discussiëren op een handelsplatform. Er zijn zelfs een mogelijkheid tot een online chat waar traders ideeën uit kunnen wisselen.

Plus500

Plus500 Ltd is een in Israel gevestigde onderneming die CFD's aanbiedt te

>>Meer Informatie
Bitcoin

Sinds 2009 is er een nieuwe virtuele munt op de markt. Vele mensen, bedrijven

>>Meer Informatie
Zulu trade

Vele traders vinden het traden bij Zulu aantrekkelijk. Dat komt door er gemak

>>Meer Informatie