Litcoins

In 2011 werd een opensourcesoftware gepubliceerd na het idee van Bitcoin. Er werden enkele wijzigingen daarbij ingevoerd waardoor er wel genoeg verschillen waren tussen de virtuele valuta's. U kunt bijvoorbeeld een hoger aantal Litcoin´s bezitten dan Bitcoins, gebruik maken van een snellere bevestegings tijden en adressen, en de site van Litcoin beschikt over algoritmische functies.
Dit is een eindige reeks aan instructies die er voor zorgt dat u gemakkelijk van u beginstand naar uw doel toe gaat.

Wat zijn Litcoin's?

Litcoin is dus een virtuele munt die aan de hand van een opensourcesoftware is ontwikkeld. Litcoin is een variant van Bitcoin, en het heeft veel overeenkomsten met de concurrerende virtuele munt.
Ze zijn gemaakt met als doel Bitcoin te verbeteren. Vooral op technisch vlak zag de maker van de  Litcoin nog enkele verbeteringen.  Het doel van de Litcoin is in principe hetzelfde als dat van Bitcoin. Dat is om op elk moment een betaling te doen naar wie dan ook ter wereld.

Verschil tussen Litcoins en Bitcoins

Ondanks dat de virtuele munten met hetzelfde doel  op de markt zijn gebracht, zijn er toch een aantal verschillen tussen de munten. Het belangrijkste kenmerk hiervan is het gebruik van een speciaal algoritme. Deze creëert namelijk een soort van uitdaging voor het netwerk om te bepalen of zij echt bestuurd worden door gebruikers van Litcoin op dat moment.  Een erg veilige manier van het bewaken van het transactie systeem van Litcoin. Het 2e kenmerk  is de lagere transactie tijd die Litcoin aanbiedt. Bij Litcoin kunt u gemiddeld onder de 2,5 minuten een transactie afronden.  Bitcoin zit hier qua transactie tijd een aardig stuk boven. Een gemiddelde transactie wordt daar binnen 10 minuten afgerond. Een 3e kenmerk is dat de parameter van Bitcoin door de jaren heen niet veranderd wordt. Het netwerk van Litcoin daar in tegen blijft maar groeien. De verwachte indicatie geeft aan dat Litcoin's waarschijnlijk zullen groeien tot 84 miljoen coins. Dit is 4 keer zo veel dan het aantal Bitcoin's op dit moment.

Beleggen in grondstoffen

De afgelopen jaren is het beleggen in grondstoffen steeds populairder geworde

>>Meer Informatie
Zulu trade

Vele traders vinden het traden bij Zulu aantrekkelijk. Dat komt door er gemak

>>Meer Informatie
Bitcoin

Sinds 2009 is er een nieuwe virtuele munt op de markt. Vele mensen, bedrijven

>>Meer Informatie