Markets

Markets.com is een ervaren en gespecialiseerde website op het gebied van brokers. Wat voor vele beleggers interessant is, is het feit dat het gehandhaafd wordt door de Nederlandse organisatie Autoriteit Financiële Marketen. Doordat ze gebruik maken van CySEC, is de site van Markets een van de veiligste broker websites die er online is.  De website van markets is te gebruiken door particulieren in meer dan 100 landen. Verder staan ze bekend door het werken met vrij lage spreads en kosten. Wat veel beleggers als enorm pluspunt aanduiden is dat de website

Waarom Markets.com?

Doordat markets.com een Nederlandse site is, is de site volledig te gebruiken in de Nederlandse taal, en ook support is prima in het Nederlands te verkrijgen. Ook is het systeem in vele andere talen beschikbaar. Een ander voordeel van markets is dat het een vrij korte tijd gedownload is. De site van Markets is de laatste jaren flink gegroeid. Zo ontvingen ze in 2010 de prijs van Fastest Growing Broker door het groten aantal nieuwe brokers dat zich had aangemeld op de site, en vanwege de uitstekende diensten die ze aanbieden. De site van markets is op iedere site te bereiken. Dit kan zowel op een pc zijn als op uw mobiele telefoon. U bent slechts genoodzaakt een account aan te maken.

Handelen op Markets.com

De steun waarvan u gebruik van kunt maken is bij Markets.com uitmuntend te noemen. U kunt de hulp inschakelen van verschillende Nederlandse deskundige die elke vraag die u heeft kunnen beantwoorden. Dit kan zowel via een chat support systeem, telefonisch of via een standaard mailtje.
Aangezien de site 24 uur per dag actief is, heeft u vrij snel een antwoord binnen.  

Etoro

Etoro is een van de bekendste Forex brokers. Dit komt door de ongelofelijke h

>>Meer Informatie
Brokers

Een broker is een van de 2 personages die een rol speelt in de effectenbeurs.

>>Meer Informatie
Rendement van turbo's

Het beleggen van turbo's brengt zeker voordelen met zich mee, maar is het

>>Meer Informatie