Plus500

Plus500 Ltd is een in Israel gevestigde onderneming die CFD's aanbiedt tegen aantrekkelijke handelsvoorwaarden voor bijvoorbeeld aandelen, grondstoffen en forex. Zij hanteren strenge regels rondom beleggingen, waardoor u als trader of belegger op een veilige en praktische manier kunt handelen. Plus500 is een van de meest betrouwbare platformen waarop u kunt handelen. Het bedrijf heeft vestigingen in Groot Brittanie en Cyprus. Plus500 UK Ltd is geautoriseed en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500 CY Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14).

Mogelijkheden

Plus500 spreekt door het aanbieden van CFD's vooral de ervaren belegger aan. Zij willen deze beleggers graag behouden. Dit proberen ze door het aanbieden van uitstekende tools en door geen commissies te rekenen. Plus 500 werkt door middel van krappe spreads. Deze krappe spreads zorgen voor verschillende veranderingen van de koersen. Bovendien vind u op de website van Plus500 een duidelijk overzicht van alle aangeboden aandelen. In dit overzicht zijn duidelijke categorieën samengesteld waardoor je direct de populairste aandelen, grondstoffen en zelf indices ziet. Het ter beschikking hebben van deze informatie kost u maandelijks geen commissie of andere vormen van bijdragen.

Plus 500 spreads

Wanneer u begint met beleggen begint u uiteraard eerst op een kleinschalig niveau. Wanneer u door de jaren heen meer ervaring opbouwt stijgt dit niveau met de jaren mee. U begint met beleggen op het kleinste account. Bij andere ervaren traders kan het aantal pips al snel oplopen tot 5, bij Plus500 is dit lager. Een vrij groot verschil dus. Commissies betaald u er niet bij, deze zijn namelijk al in het aantal pips verwerkt.  De keuze van spreads bestaat uit een groot aantal Nederlandse, Europese en Amerikaanse CFD's. Vandaar dat het aanbod van spreads bij Plus 500 vrij uitgebreid te noemen is.

Rendement van turbo's

Het beleggen van turbo's brengt zeker voordelen met zich mee, maar is het

>>Meer Informatie
Litcoins

In 2011 werd een opensourcesoftware gepubliceerd na het idee van Bitcoin. Er

>>Meer Informatie
Affiliate marketing

Affiliate marketing is een samenwerking tussen 2 partijen waarbij een van de

>>Meer Informatie