Rendement van turbo's

Het beleggen van turbo's brengt zeker voordelen met zich mee, maar is het ook lucratief?  Het rendement van turbo's kunnen heel groot zijn d.m.v. van een grote hefboom. Een hefboom is zoals eerder gezegd een getal wat uw maximale winst of verlies bepaald. Dit getal + de ontwikkelingen in de markt bepalen uw rendement.

Wat zijn de behaalde rendementen van de afgelopen jaren?

Om u een beeld te geven van de rendementen die behaald zijn in 2011  en 2012 geven we u een korte samenvatting. In de markt zijn 5 verschillende modelportefeuilles te onderscheiden. Ieder met hetzelfde startkapitaal, maar ieder heeft aan het einde van het jaar een ander rendement behaald.  Het startkapitaal wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. In de beide voorbeelden die u hieronder vind, waren de beide startkapitalen €2500,-.
Het bruto resultaat in 2011 schommelde enorm. Er is door Turbo15 een rendement behaald van -3,9 %. Een verlies dus van €589,50. Maar hier tegenover staat een uitstekend bruto resultaat van Turbo15. Zij hadden dat jaar een rendement behaald van 180%, wat een winst was van €4060,-. Andere partijen hadden ook een vrij goed rendement behaald. In het jaar dat daarop volgde schommelde de resultaten ook enorm. Zo was in 2012 een  minimum van 8% bij Turbo 15 ( die in 2011 nog de best winst had gerealiseerd) tot een rendement van 66% bij AEXtrade. 
Zo kan dus gezegd worden dat de resultaten over het algemeen erg schommelen, maar dat er ieder jaar wel een goed rendement wordt behaald.

Voordelen van Turbo's

Het beleggen in Turbo's brengt verschillende voordelen met zich mee. Een daarvan is de transparante berekening. Los van de plaats van de aankoop, is de waarde van een turbo altijd gelijk aan de prijs van het product waarin u belegd. Een 2e voordeel is het gebruik van hefbomen. De hefboom geeft u de mogelijkheid om een maximaal rendement te behalen met uw inzet. Een 3e voordeel is dat een belegger een turbo kan afsluiten bij bijna elke belegging zoals aandelen, obligaties, grondstoffen etc. Als laatste voordeel willen we u graag wijzen op de stop loss die is ingevoerd bij elke Turbo. Zodra de koers van een turbo onder een bepaalde grens is gezakt ( door u vastgesteld), wordt deze turbo automatisch beëindigd.. Hierdoor verliest een belegger nooit zijn totale inzet, maar slechts een deel hiervan.

Brokers

Een broker is een van de 2 personages die een rol speelt in de effectenbeurs.

>>Meer Informatie
Beleggen in zilver en goud

Het beleggen in edelmetalen als zilver en goud is volgens beleggingsspecialis

>>Meer Informatie
UFX Markets

Sinds 2007 is de Forex broker UFX actief.  Dit is een vrij nieuwe organi

>>Meer Informatie