UFX Markets

Sinds 2007 is de Forex broker UFX actief.  Dit is een vrij nieuwe organisatie die erg ijverig is op het gebied van valuta. Na 4 jaar werd UFX onderdeel van een belgeggingsonderneming gevestigd op Cyprus. Door de strenge normen en richtlijnen die de beleggingsonderneming hanteert, is de veiligheid voor de traders uitstekend te noemen.

Het aanbod van UFX

Het aanbod van UFX is interessant voor zowel de onervaren belegger als de belegger met jaren ervaring. U kunt bij UFX gemakkelijk terecht bij de kleinschalige beurzen, waar u met meerdere accounts op het zelfde moment kunt openen en kunt bijwerken. Op financieel gebied heeft UFX u ook veel te bieden. Bij UFX kan al begonnen worden met pips van $0,05 met een gebruik van 500 eenheden, met een hefboom van maximaal 1:200. UFX maakt ook gebruik van diverse bonussen. Zo ontvangt u namelijk de eerste bonus al bij uw eerste storing. Hierop ontvangt u  al direct 30% korting op.

Waarom UFX?

Om te beginnen met traden op UFX is geen download vereist. Er kan gemakkelijk gebruikt worden gemaakt van Javascript waardoor de website voor iedereen toegankelijk is. Het is zoals eerder gezegd een interessante tradingswebsite voor onervaren als ervaren traders. Onervaren traders krijgen een persoonlijke account manager toegewezen die ze begeleidt in alle handelsstrappen, waardoor zij zich snel thuis voelen in het traden. Voor ervaren traders is het handelen op UFX interessant door de dagelijkse mogelijkheden van de markten.  Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste informatie en de nieuwste technologieën.

Brokers

Een broker is een van de 2 personages die een rol speelt in de effectenbeurs.

>>Meer Informatie
Zulu trade

Vele traders vinden het traden bij Zulu aantrekkelijk. Dat komt door er gemak

>>Meer Informatie
Affiliate marketing

Affiliate marketing is een samenwerking tussen 2 partijen waarbij een van de

>>Meer Informatie